AngelWax Dark Star Nebula 30ml Kit
search
  • AngelWax Dark Star Nebula 30ml Kit
  • AngelWax Dark Star Nebula 30ml Kit

AngelWax Dark Star Nebula Kit 30ml

165,00 €   s DPH

137,50 €   bez DPH

Môžete mať už zajtra u vás doma!

Grafénový keramický ochranný povlak na automobily.

Množstvo
Na sklade

 

Platba kartou a na dobierku

 

Doručenie tovaru už do 24 hodín

 

14-dňová lehota na vrátenie tovaru

Nakúpte ešte za 100,00 € a získate bezplatnú dopravu!

Dôležité upozornenie:

Doprava zadarmo pri objednávkach v hodnote nad 100 € s DPH sa vzťahuje len na zásielky do hmotnosti 30 kg. Prepravné za zásielky nad hmotnostný limit 30 kg bude doúčtované individuálnou dohodou aj pri hodnote objednávky vyššej ako 100 € s DPH.

Angelwax Dark Star Nebula je špičkový grafénový keramický ochranný povlak na exteriér automobilov, ktorý je výsledkom vlastného výskumu a vývoja laboratórií Angelwax priamo v škótskom sidle výrobcu v Spojenom kráľovstve. Tento profesionálny povlak charakterizuje predovšetkým extrémna odolnosť a súčasne, za predpokladu dodržiavania riadnej starostlivosti a údržby, skutočne dlhá životnosť aplikácie až na 5 rokov. Zloženie povlaku bolo vyvinuté s ohľadom na rýchlu a jednoduchú aplikáciu, ktorej výsledkom je perfektný finálny lesk s efektom vzhľadu mokrého auta  typu wet look. Prednosťou povlaku je zvýšená miera odolnosti voči tvorbe nevzhľadných fľakov a škvŕn spôsobeným usadeninami vodného kameňa, tzv. water spots. Povlak je možné aplikovať na všetký povrchy karosérie automobilu s výnimkou okien. Aplikovaná vrstva povlaku nie je prehnane náročná na následnú starostlivosť a údržbu, postačuje pravidelné umývanie dedikovaným šampónom Angelwax Dark Star Atomic Shampoo a aplikácia detailera Angelwax Dark Star Atomic QED po umývaní.

Technické okienko:

Pre tých z vás, ktorí sa viac zaujímajú o technickú podstatu produktov, je tu vysvetlenie "grafénu" od výrobcu Angelwax. Grafén je alotrop uhlíka (alotropia je schopnosť daného prvku vyskytovať se v niekoľkých rôznych štrukturálnych formách) pozostávajúci z jednej atomárnej vrstvy, ktorej vlastnosti sú dané jej neobyčajnou štruktúrou tvorenou atómami uhlíka usporiadanými do pravidelných, vzájomne sieťovo poprepájaných šesťuholníkov vo väzbe pripomínajúcej drôtené pletivo. Vzájomné väzby medzi atómami v tejto štruktúre sú natoľko silné, že je takmer nemožné ich nejako porušiť. Grafén, ako materiál, vyniká svojou univerzálnosťou použitia, čo je dôvodom prečo Angelwax používa grafén vo všetkých produktoch rady Dark Star.

Vlastnosti produktu:

  • Jednoduchá a rýchla aplikácia
  • Extrémna odolnosť
  • Perfektne klzký povrch aplikovanej vrstvy
  • Vysoký finálny lesk s efektom mokrého auta typu wet look
  • Dokonalé odpudzovanie vody
  • Odolnosť voči tvorbe usadenín vodného kameňa
  • Chemická odolnosť vyjadrená pH: od 2 do 13

Návod na použitie:

Príprava laku:

Pred aplikáciou sa dôrazne odporúča dokonalé umytie, vyčistenie a odmastenie lakovaných dielov vozidla. V prípade drobných defektov laku, ako sú hologramy, škrabance, kruhové mikro škrabance typu slniečok a pod. sa odporúča vykonať vyleštenie lakovaných dielov vhodnou metódou alebo postupom tak, aby bol výsledný efekt aplikácie povlaku čo najlepší.

Dokonalá príprava laku je vždy nevyhnutnou podmienkou na dosiahnutie požadovaných vlastností, životnosti a výsledného efektu aplikácie povlaku.

Dôležité upozornenia:

Pred aplikáciou sa uistite, že je povrch lakovaných dielov chladný na dotyk. Nikdy neaplikujte na priamom slnku alebo horúcom povrchu!

Pracovný postup:

  1. Zabaľte aplikátor do aplikačnej suede mikroutierky. Na mikroutierku naneste 7 - 10 kvapiek produktu. Po nasýtení utierky a aplikátora znížte toto množstvo na 5 - 7 kvapiek
  2. Pomocou aplikátora rovnomerne rozotrite/naneste produkt krížovými pohybmi aplikátora, sprava-doľava, zhora-nadol, alebo opačne, na lakovaný diel. Pracujte po častiach s plochou max. 50 x 50 cm, nikdy neaplikujte jednorazovo na celý diel alebo na celý povrch lakovaných dielov karosérie! Dbajte na vzájomné prekrývanie sa plôch pri aplikácii, aplikátorom vždy aspoň minimálne prejdite po okrajoch predchádzajúcej plochy!
  3. Po aplikácii ponechajte povlak po dobu cca. 2 -3 minúty voľne vysychať a naviazať sa k lakovanému povrchu. Čas na vytvorenie väzby k povrchu je závislý na teplote a relatívnej vlhkosti okolitého prostredia, čas 2-3 minúty je vztiahnutý k teplote 20 ⁰C a 70 % relatívnej vlhkosti vzduchu, v prípade nižších teplôt je možné čas mierne predĺžiť, v prípade vyšších skrátiť
  4. Po naviazaní sa k povrchu (uplynutí potrebného času) zotrite prípadné zvyšky produktu čistou suchou mikrovláknovou utierkou. Následne vyleštite povrch do vysokého lesku druhou čistou a suchou mikrovláknovou utierkou. Je odporúčané používať dve utierky, zamedzí sa tým zámene pri aplikácii a leštení. Vhodným typom utierky je tzv. terry cloth (napr. waxPro No Limit) s kratším vlasom alebo mikro suede.
  5. Po aplikácii nevystavujte vozidlo vode ani nadmernej vlhkosti (zarosenie) min. po dobu 8 hodín. Ideálne je, ak to situácia dovoľuje, ponechať vozidlo v suchu a stabilných podmienkach okolitého prostredia po dobu cca. 12 hodín. Tým sa zaručí dokonalá väzba povlaku k povrchu lakovaných dielov, ktorá je dôležitým predpokladom dosiahnutia požadovaných finálnych vlastností a dlhej životnosti aplikácie povlaku.

Tabuľka vlastností

Objem
30 ml
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Mohlo by vás zaujímať aj

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Výhody:
Výborný, bezpečný eshop, veľký výber tovaru, rýchle dorucenie. Subjektívne mne osobne chýba len doručovanie do akéhokoľvek nonstop výdajného boxu.
Celkový názor:
Odporucam
Pečať overené zákazníkmi

Ľuboš Š. 25.04.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Sortiment
Celkový názor:
Veľa produktov nie je skladom
Pečať overené zákazníkmi

Peter K. 24.04.2024

4.504.504.504.504.50
Celkový názor:
Super
Pečať overené zákazníkmi

Pavol V. 25.04.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Obchod je jednoducho skvelý! Vždy dobré ceny a rýchle dodanie! Krásavci.
Pečať overené zákazníkmi

Maxim Y. 23.04.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Jeden deň som objednala ,a na ďalší mi kuriér priniesol tovar,veľmi rýchlo.
Celkový názor:
Žiadna
Pečať overené zákazníkmi

Ivana T. 19.04.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Chcel by som nechať pozitívny feedback nakoľko som riešil reklamaciu tovaru. Pri doručení objednávky som dostal iný tovar ako som mal, avšak v autoefekt boli veľmi ústretoví a hneď všetko začali riešit. Komunikácia bola veľmi príjemná a náprava bola riešená nasledujúci pracovný deň. Ako ospravedlnenie som dostal darček, čo ma veľmi milo prekvapilo. Určite odporúčam eshop autoefekt, ktorí má široký výber tovaru a a hlavne lepšie ceny ako konkurencia.
Pečať overené zákazníkmi

Slavomir P. 18.04.2024

5.005.005.005.005.00

POZOR NOVINKA!!!

Máme pre vás skvelú novinku, ktorá poteší. Pri objednávkach nad 60 € s DPH na odberné miesta DPD máte DOPRAVU ZADARMO!