• Vypredané
Chemical Guys HydroSlick Ceramic Coating HyperWax 473 ml
search
  • Chemical Guys HydroSlick Ceramic Coating HyperWax 473 ml

Chemical Guys HydroSlick Ceramic Coating HyperWax 473 ml

59,90 €   s DPH

49,92 €   bez DPH

Keramický povlak.

Množstvo
Vypredané

 

Platba kartou a na dobierku

 

Doručenie tovaru už do 24 hodín

 

14-dňová lehota na vrátenie tovaru

Nakúpte ešte za 100,00 € a získate bezplatnú dopravu!

Dôležité upozornenie:

Doprava zadarmo pri objednávkach v hodnote nad 100 € s DPH sa vzťahuje len na zásielky do hmotnosti 30 kg. Prepravné za zásielky nad hmotnostný limit 30 kg bude doúčtované individuálnou dohodou aj pri hodnote objednávky vyššej ako 100 € s DPH.

Chemical Guys HydroSlick Intense Gloss SiO2 Ceramic Coating HyperWax.

HydroSlick je skutočný keramický "vosk" - povlak v jednoducho aplikovateľnej gélovej forme, ktorého aplikácia poskytuje excelentnú ochranu a opticky čistý brilantný lesk.

Vlastnosti produktu:

  • Perfektné odpudzovanie vody
  • Ľahko aplikovateľná odolná keramická ochrana
  • Vysoký krištáľový lesk
  • Odolná ochranná vrstva so životnosťou až na 1 rok
  • Možnosť aplikácie na okná, disky kolies, kovové povrchy, svetlomety
  • Tvorí ochranný štít proti pôsobeniu negatívnych vplyvov okolitého prostredia a UV žiarenia, kyslým dažďom, priemyselnému spadu a pod.
  • Dokonale zvýrazní farebný odtieň a hĺbku každého laku
  • Poskytuje všetky výhody keramických povlakov bez komplikovanej a zložitej aplikácie

Chemical Guys predstavujú svoj prvý HyperWax!

HydroSlick, na rozdiel od produktov, ktoré ste doteraz používali, je úplne novým produktom, ktorý si skutočne zaslúži zaradenie do samostatnej kategórie. Kombinuje jednoduchosť použitia so dlhou životnosťou, perfektným odpudzovaním vody, klzkosťou aplikovanej vrstvy a extrémnym leskom keramických povlakov. Zloženie HydroSlick využíva najmodernejšie vyspelé technológie obsiahnuté v gélovej suspenzii s obsahom nano častíc kremíka SiO2, ktoré bolo vyvinuté so zámerom dosiahnutia maximálneho užívateľského komfortu pri aplikácii keramického povlaku tak, aby ju zvládol skutočne každý. HydroSlick nie je len obyčajným voskom, je to úplne prvý Hyperwax!

Krištáľovo čistý vysoký lesk "Hyper-Shine"

HydroSlick je keramický povlak vyvinutý na dosiahnutie super krištáľového lesku so zrkadlovým finálnym efektom, pričom jeho aplikácia je rovnaká, alebo prinajmenšom veľmi podobná, ako v prípade štandardných voskov. Vyniká schopnosťou vypĺňať mikroskopické vady laku, ktorá je zárukou dokonale klzkého povrchu a vysokého zrkadlového lesku po aplikácii. Je to jednoduché, môžete ho aplikovať tak často, ako chcete alebo potrebujete! HydroSlick ponúka viaceré možnosti použitia, alebo ako samostatný keramický povlak so životnosťou aplikácie až na 1 rok, alebo ako posilňovač aplikovaných keramických povlakov s cieľom dosiahnutia vysokého lesku a obnovenia ich funkčných vlastností.

Ochrana s hydrofóbnym efektom

Zloženie HydroSlick s využitím nano technológie SiO2 umožňuje vyplniť a uzavrieť póry na laku a vytvoriť perfektnú vrstvu s vysokou schopnosťou odpudzovania vody, ktorá umožňuje rýchle odtekanie vody z ošetrených povrchov. Tvorí ochranný štít, ktorý napomáha chrániť lak pred tvorbou usadením vodného kameňa, negatívnymi vplyvmi okolitého prostredia a UV žiarenia až na 1 rok. Umožňuje dosiahnuť dokonalé odpudzovanie vody nielen z lakovaných dielov karosérie, ale aj z okien a sklených povrchov, diskov kolies, chrómovaných a kovových povrchov ako aj svetlometov. Zabudnite na to, čo ste doteraz vedeli o voskoch, HydroSlick je revolúciou v segmente a prináša dokonalý lesk, jednoduchú aplikáciu ako pri voskoch, ochranu, odolnosť a životnosť ako pri keramických povlakoch, čo z neho robí neprekonateľný hybridný produkt ponúkajúci to najlepšie zo sveta voskov a povlakov bez ich nevýhod!

Návod na použitie:

  1. Pre dosiahnutie maximálneho efektu, požadovaných funkčných vlastností a dlhej životnosti aplikácie odporúčame produkt aplikovať len na dokonale čistý, odmastený a suchý povrch karosérie. Proces prípravy pred aplikáciou by mal, okrem umytia, zahŕňať aj chemické a mechanické vyčistenie, prípadne leštenie alebo korekciu laku
  2. Pred použitím dôkladne pretraste obsah nádoby
  3. Aplikujte len na vychladnutom povrchu, zabráňte aplikácii na horúcom povrchu a na priamom slnku
  4. Naneste 4 - 5 guľôčok produktu vo veľkosti hrášku na vhodný aplikátor, najlepšie mikrovláknový
  5. Pomocou aplikátora rovnomerne rozotrite produkt po ošetrovanom povrchu v čo najtenšej vrstve, neaplikujte jednorazovo na celý povrch karosérie vozidla, pracujte po menších plochách s rozmermi max. 50 x 50 cm
  6. Ponechajte voľne vysychať 1 - 2 minúty
  7. Po vyschnutí zotrite zbytky produktu a vyleštite ošetrený povrch kvalitnou mäkkou mikrovláknovou utierkou do vysokého lesku
  8. Po aplikácii je odporúčané ponechať vozidlo v stálych podmienkach okolitého prostredia po dobu 2 až 3 hodín bez kontaktu s vodou
  9. Úplne vyzretie povlaku, vrátane dosiahnutia maximálnej hydrofóbnosti, nastáva, v závislosti na klimatických podmienkach, približne po 24 hodinách

WAC22916

Tabuľka vlastností

Objem
473 ml
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Celkový názor:
Obchod je jednoducho skvelý! Vždy dobré ceny a rýchle dodanie! Krásavci.
Pečať overené zákazníkmi

Maxim Y. 23.04.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Jeden deň som objednala ,a na ďalší mi kuriér priniesol tovar,veľmi rýchlo.
Celkový názor:
Žiadna
Pečať overené zákazníkmi

Ivana T. 19.04.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Chcel by som nechať pozitívny feedback nakoľko som riešil reklamaciu tovaru. Pri doručení objednávky som dostal iný tovar ako som mal, avšak v autoefekt boli veľmi ústretoví a hneď všetko začali riešit. Komunikácia bola veľmi príjemná a náprava bola riešená nasledujúci pracovný deň. Ako ospravedlnenie som dostal darček, čo ma veľmi milo prekvapilo. Určite odporúčam eshop autoefekt, ktorí má široký výber tovaru a a hlavne lepšie ceny ako konkurencia.
Pečať overené zákazníkmi

Slavomir P. 18.04.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
kvalitný a odborný zákaznnícky servis, palec hore
Pečať overené zákazníkmi

Ivan S. 18.04.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Siroky sortiment Rychlost dodania 100% balenie
Celkový názor:
Som pravidelny zakaznik, viem ze po objednani mam do 2och prac. dni tovar doruceny, Siroky vyber produktov, kvoli comu viem objednat vsetko na jednom mieste.
Pečať overené zákazníkmi

Lukas V. 14.04.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super
Pečať overené zákazníkmi

Karol G. 14.04.2024

5.005.005.005.005.00

POZOR NOVINKA!!!

Máme pre vás skvelú novinku, ktorá poteší. Pri objednávkach nad 60 € s DPH na odberné miesta DPD máte DOPRAVU ZADARMO!