CarPro Descale 500 ml
search
  • CarPro Descale 500 ml

CarPro Descale 500 ml

17,50 €   s DPH

14,58 €   bez DPH

Môžete mať už zajtra u vás doma!

Špeciálny autošampón s obsahom kyselín.

Množstvo
Na sklade

 

Platba kartou a na dobierku

 

Doručenie tovaru už do 24 hodín

 

14-dňová lehota na vrátenie tovaru

Nakúpte ešte za 100,00 € a získate bezplatnú dopravu!

Dôležité upozornenie:

Doprava zadarmo pri objednávkach v hodnote nad 100 € s DPH sa vzťahuje len na zásielky do hmotnosti 30 kg. Prepravné za zásielky nad hmotnostný limit 30 kg bude doúčtované individuálnou dohodou aj pri hodnote objednávky vyššej ako 100 € s DPH.

CarPro Descale je špeciálny autošampón s obsahom kyselín, ktorý bol nanovo vyvinutý hlavne na oživenie aplikovaných keramických povlakov a odstraňovanie usadenín vodného kameňa, vrátane minerálnych solí. Usadeniny vodného kameňa a minerálnych solí, často súhrne označované angl. ako "Water Spots", nie sú vždy celkom viditeľné, avšak majú za následok stratu klzkosti povrchu aplikovaných keramických povlakov. Táto strata klzkosti má za následok zníženie schopnosti odpudzovania vody a nečistôt. Väčšina zdrojov vody je charakteristická vysokou tvrdosťou, ktorá je hlavným dôvodom tohto javu. CarPro Descale bol vyvinutý špeciálne k tomu, aby účinne napomáhal pri odstraňovaní odolných usadenín vodného kameňa a minerálnych soli obsiahnutých v tvrdej vode. Efektívne odstraňuje tieto odolné usadeniny z povrchu karosérie vozidiel s aplikovanými keramickými povlakmi, ako aj tých bez aplikovaných povlakov, pričom súčasne obnovuje klzkosť povrchu keramických povlakov a prinavracia im schopnosť odpudzovať vodu a nečistoty. Descale nie je vhodný na umývanie vozidiel s aplikovanými klasickými voskmi alebo sealantmi, pretože ho charakterizujú silné čistiace schopnosti, ktoré pomerne spoľahlivo zmývajú aplikované vrstvy klasických voskov a sealantov, rovnako tak ani nie je alternatívou bežných šampónov na pravidelné umývanie, kde je vhodnejšie použiť na tento účel šampón CarPro Reset. Naopak je veľmi vhodný na umývanie pred procesom celkovej dekontaminácie laku, ktorá predchádza lešteniu, voskovaniu alebo aplikácii keramických povlakov. Samozrejme, v prípade aplikovaných keramických povlakov je možné Descale použiť bez obáv podľa potreby na odstránenie odolných usadenín vodného kameňa a minerálnych solí a obnovu funkčných vlastnosti aplikovaných povlakov.

Vlastnosti produktu:

  • Účinne odstraňuje aj odolné usadeniny vodného kameňa a minerálnych solí
  • Vysoká efektivita a silné čistiace schopnosti
  • Obnovuje schopnosť keramických povlakov odpudzovať vodu a znečistenie

Návod na použitie:

  1. Vozidlo umývajte vždy v tieni alebo na tienistom mieste, nikdy neumývajte vozidlo s horúcim a/alebo zamrznutým povrchom karosérie (pri teplote okolia nižšej ako 0 oC)
  2. Pred umývaním opláchnite karosériu vozidla prúdom čistej vody, najlepšie vysokotlakovým čističom, alternatívne použite na prípravu pred umývaním aplikáciu aktívnej peny alebo čistiacich prostriedkov určeným na predumytie vozidiel (napr. produkty typu "TFR" Traffic Film Remover)
  3. Vo vhodnom vedre pripravte umývací roztok pridaním 50 až 100 ml šampónu do 10 litrov vody, alternatívne je možné použiť aj vysokotlakové napeňovače, vtedy je pomer riedenia 1:10 s vodou
  4. Pri umývaní postupujte od horných dielov karosérie k spodným, odporúčaná je dvojvedrová metóda umývania a použitie kvalitnej umývacej rukavice alebo podušky - padu
  5. Po umývaní dôkladne opláchnite karosériu vozidla čistou vodou, najlepšie vysokotlakovým čističom
  6. Osušte karosériu vozidla, napr. kvalitným mikrovláknovým uterákom
CP-DS50

Tabuľka vlastností

Objem
500 ml
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Celkový názor:
Všetko bolo doručené tak ako je napísané na stránke. Tovar bol riadne zabezpečený aby sa v balíku nepoškodil/nevilial z obalu. Odporúčam nákup.
Pečať overené zákazníkmi

Stefan K. 28.03.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
rýchla objednavka aj vybavenie cena široký sortiment Určite odporučam
Celkový názor:
pri objedavke mi neboli pounkute všetky možnosti doručenia (dpd), až nasledne po maili od kuriera bolo mozne dorucit zasielku do boxu kde nebolo mozne zaplatit dobierkou(ako som zadal pri objednavke) ale vopred kartou online. ale chyba nebude u predajcu ale skôr u dopravcu :)
Pečať overené zákazníkmi

Vladislav P. 20.03.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
rýchlosť dodania, precízne zabalené - bez výhrad najlepšie ceny
Pečať overené zákazníkmi

Jaroslav K. 20.03.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Najrýchlejšie doručenie, vždy na druhý deň Najlepšie ceny
Celkový názor:
Ak chcem kúpiť lacno a rýchlo, tak nakupujem tu. Navyše majú v ponuke tovar ktorý inde nenájdete.
Pečať overené zákazníkmi

Jozef P. 19.03.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
velky vyber kvalitnych produktov ceny prehladny web rychlost vybavenia objednavok komunikacia
Pečať overené zákazníkmi

Radovan D. 18.03.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Profesionálny prístup
Pečať overené zákazníkmi

Robert S. 17.03.2024

5.005.005.005.005.00

POZOR NOVINKA!!!

Máme pre vás skvelú novinku, ktorá poteší. Pri objednávkach nad 60 € s DPH na odberné miesta DPD máte DOPRAVU ZADARMO!